POZIV NA PREDSTAVLJANJE OTVORENIH NATJEČAJA ZA PODMJERU 4.1. TE NAJAVU NATJEČAJA PODMJERE 4.2.

 

Poštovani,

 

pozivamo Vas na predstavljanje otvorenih natječaja za provedbu Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i natječaja u najavi Podmjere 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014.- 2020.

 

Prezentacijom će biti obuhvaćene sljedeće Operacije:

4.1.

*   4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” – tovno govedarstvo

*   4.1.2. “Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“

*   4.1.3. “Korištenje obnovljivih izvora energije"

 

Navedene operacije omogućavaju brojna ulaganja u primarnu poljoprivredu, kao i u djelatnosti usmjerene ka navodnjavanju poljoprivrednih površina i očuvanju krajobraznih vrijednosti.

 

4.2.

* 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima

* 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije

 

Navedene operacije omogućavaju brojna ulaganja u građenje i opremanje objekata za poslovanje s mlijekom i preradom mlijeka, za klanje, rasjecanje, preradu (mesa, voća, povrća, bilja, maslina, žitarica, uljarica), za preradu, punjenje i pakiranje pčelinjih proizvoda te ulaganje u kupnju mehanizacije, gospodarskih vozila i strojeva i dr.

 

Predstavljanje, u organizaciji Razvojne agencije Srce Istre, Poduzetničkog inkubatora PazinUP te tvrtke Key consulting d.o.o. - konzultantske tvrtke specijalizirane za savjetovanje u području europskih fondova i nacionalnih potpora, poslovnog savjetovanja, planiranja i upravljanja te savjetovanja u svezi s financiranjem, će se održati dana 18. prosinca 2019. (srijeda) u 17 sati na adresi Prolaz J. Šurana 3, Pazin (prostori novootvorenog poduzetničkog inkubatora PazinUP).

 

 

Srdačan pozdrav,

 

Dinka Erman

Voditeljica razvojnih projekata

T: +385 91 4944 200

E: dinka.erman@rasi.hr

FB: www.facebook.com/Razvojna.Agencija.SRCE.ISTRE