Poduzetnički inkubator u Pazinu (PazinUP)  poziva sve poduzetnice i poduzetnike s područja Pazina, ali i šire te zainteresiranu javnost na besplatni webinar "Društvene mreže za suvremene poduzetnike/ce", koje će voditi Miško Macolić Tomičić iz marketinške agencije Markething, a koje će se održati na Facebook stranicama Poduzetničkog inkubatora i Markething, u četvrtak 30.4.2020. godine u 9 sati.

 

Svi zainteresirani svoj dolazak na edukaciju mogu potvrditi putem online prijavnice: https://www.markething.hr/webinar-drustvene-mreze-za-suvremene-poduzetnike-ce/

Cilj edukacije “ Društvene mreže za suvremene poduzetnike/ce ” jest upoznati polaznike s važnošću i mogućnostima  korištenja društvenih mreža u svrhu promocije vlastitog poslovanja.

Društvene mreže nameću dinamičan marketing za poslovna sučelja svih razina. Često postavljeno pitanje prije nekoliko godina: “Zašto bi naše poslovanje koristilo društvene medije?” zamijenjeno je pitanjem: “Kako naše poslovanje može rasti uz marketing društvenih medija?“.

Edukacija je namijenjena svim poduzetnicama i poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na društvenim mrežama, upoznati nove alate za društvene mreže te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje društvenim mrežama povećat će svjesnost o vašem brendu, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja vaših proizvoda/usluga.

Webinar je temeljen na osobnom iskustvu i praktičnim savjetima koje ćete moći primijeniti odmah.

 

Raspored webinara:

 

🔹 Uvod, predstavljanje i provjera funkcionalnosti

 

🔹 Digitalni marketing

 

🔹 Razumijevanje društvenih mreža

 

🔹 Osnovne postavke (način pisanja, dimenzije, vizuali)

 

🔹 Besplatni alati za društvene mreže

 

🔹 Napredne društvene mreže (nagradne igre, oglasi)

 

🔹 Zaključak

 

🔹 Pitanja pratitelja i odgovori 

 

Za detaljnije informacije o programu edukacije pogledajte niže u rasporedu.

________________

Više o predavaču: Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te vlasnik Digitalne agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Osnivač je web stranice „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku i voditelj mnogobrojnih edukativnih radionica na temu digitalnoga marketinga.   

Miško Macolić Tomičić iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarska razvojna agencija - IDA doo, Visit Novigrad Cittanova, Visit Motovun, Istarska razvojna turistička agencija, Udruženje obrtnika Pula. Asistent je na kolegiju Digitalni marketing na Istarsko Veleučilište - Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedra za marketing FET.

 

PRILOG:

PazinUP: Društvene mreže za suvremene poduzetnike/ce